Benvingut FrikiFest 2022

Sabies que cada 25 de maig se celebra el Dia de l’Orgull Friki? Una data dedicada a tots aquells fanàtics dels videojocs , less pel·lícules o sèries de ficció, els còmics, el manga o l’anime.

I no hi ha millor manera de celebrar-ho que al FrikiFest, un esdeveniment organitzat per Espai Jove de l’Ajuntament de Marratxí que tindrà lloc avui, dissabte 28 de maig. Totes les activitats són gratuïtes i es celebraran al Pavelló Municipal del Pla de na Tesa.

Aquesta nova festivitat sorgeix de l’escolta activa de l’Ajuntament als joves marratxiners, davant la necessitat de disposar d’un espai per reunir-se i jugar de manera col.lectiva. No és el mateix jugar a casa sol que compartir la teva afició, oi? Les sensacions són diferents i és que jugar acompanyat fa que el teu estat d’ànim pugi, pots aprendre dels altres i en definitiva passar un bon moment plegats.

Una diada que comptarà amb zona gaming, tallers, exhibicions, mercadet i molt més. Tota la informació detallada a la pàgina web d’Espai Jove: https://espaijove.marratxi.es/frikifest/

T’hi esperem! Llarga vida al FrikiFest 🤟🏻👾

Compartir esta publicación
Deja un comentario