Kombutxa K’Bios, la beguda ecològica beneficiosa per a la salut

Kombutxa

Segur que últimament has sentit a parlar d’una beguda anomenada kombutxa, però saps què és?, per a què serveix? o, que n’hi ha una que s’elabora a Mallorca? Llegeix aquest article i descobreix-ho.

Kombutxa: Què és?

La kombutxa és una beguda fermentada natural a base de te. La seva preparació es basa en te preferiblement verd o negre, sucre i un cultiu simbiòtic de llevats i bateries. Es fermenta entre set i catorze dies. Després d’aquest període ja es pot consumir aquesta beguda refrescant, una mica àcida. Sabies que, si durant el procés de fermentació se li afegeixen fruites naturals, s’obtenen diferents sabors.

Font: Tim Oliver cZIiXRX9PqE/unsplash.com

Beneficis de la kombutxa

La kombutxa és una beguda 100% natural, amb moltes propietats beneficioses i a més és ecològica. A continuació hem recopilat alguns dels seus beneficis:

 • Ajuda a desintoxicar el nostre organisme
 • Ens aporta vitamines sobretot del grup B i àcid fòlic
 • Disminueix el mal de cap
 • Millora la salut de la nostra pell, cabells i ungles
 • Ajuda a equilibrar la flora intestinal
 • Redueix la formació de calcs renals

Kombutxa local, feta a Marratxí

Després de saber com es prepara aquesta beguda i tots els beneficis saludables que aporta t’entren ganes de provar-la oi?

I no hi ha millor manera de fer-ho que consumint producte local, Fermentats Mallorca de Distribucions Túnel, ubicats a Marratxí (Carrer d`es Teixidors 17, Marratxí) ha elaborat aquesta beguda i l’ha anomenada Kombutxa K’Bios. Un producte ecològic tant en la seva composició com en el seu envàs. Una passa més cap a una vida més saludable i sostenible!

Compartir esta publicación
2 Comments
 1. Nora Gonzalez

  Hola, tengo un restaurante y me gustaría agregar a mis bebidas la Kombucha. Podrían pasarme información si venden así??… muchas gracias.

  1. MarratxiEsViu

   Hola Nora,

   Aquí tienes el contacto de Distribuciones Túnel para que puedas hablar con ellos y te den toda la información:https://www.1898drinksboutique.com/contacto#contactar
   Estamos muy contentos de saber que has decidido añadir a tu restaurante Kombutxa, esperamos que nuestro artículo te haya dado ese empujón 🙂

   Un saludo.

Deja un comentario