Què vols fer?

DESCOBREIX MARRATXÍ

Marratxí és un racó de Mallorca ple de plans per fer. Aquí podràs descobrir un municipi ple d’apassionant cultura, famós per la seva ceràmica, ple de llocs rics on poder degustar la millor gastronomia, on trobaràs moltes opcions de comerç local, encantadors hotels i opcions perfectes per l’esport.

CULTURA

Són molts els llocs de Marratxí on la cultura és protagonista. Tenim museus biblioteques, sales d’exposició, esglésies, monuments, itineraris i moltes històries per contar-te. Perquè a Marratxí, la cultura, sí que té un lloc.

GASTRONOMIA

La creativitat, els diferents sabors, la qualitat, l’artesania, l’art i el bon gust estan molt presents a Marratxí. Aquí poden disfrutar de la millor gastronomia i d’un servei acurat amb tota mena de restaurants i de productes genuïns a comerços.

TASTAR I COMPRAR

A Marratxí trobaràs molts comerços, tant de marques conegudes, com de producte local. Això ho converteix en un municipi perfecte per perdre’s pels seus preciosos carrers i passar un dia perfecte amb els teus.

ESPORT

Amb motxilla o sense, però amb unes sabates còmodes. A Marratxí tens infinitat de rutes, excursions, itineraris o relaxants passejades… per poder cuidar-te caminant, mentre vas descobrint llocs que ni t’imaginaves. Endavant!

DORMIR

Descobreix els nostres allotjaments i disfruta d’un descans ben merescut. Al nostre municipi segur que trobaràs l’hotel que millor s’adapti al que necessites, així podràs recarregar les piles i descobrir tot el que t’ofereix Marratxí.