Acabes de formar un grup de música amb els teus amics?

Tot el que necessites saber si ets músic a Marratxí

Si ets de Marratxí i t’apassiona la música aquest article t’interessarà. Sabies que des del 2011 l’Ajuntament ha habilitat al polígon un espai per a assajar?

Un dels aspectes fonamentals de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Marratxí és donar suport als més joves del municipi. Per aquest motiu, ells són els encarregats de gestionar els locals d’assaig.

Un espai per a joves músics d’entre 14 i 35 anys que disposa d’equipament (instruments musicals, micròfons, amplificadors i semblants), per tal de facilitar la creativitat i producció dels músics locals. Una bona forma de consolidar la música local i manifestar la cultura del territori.

Si estàs interessat en fer ús d’un local d’assaig, contacta amb espaijove@marratxi.es ells t’informaran de tot el que necessites saber.

L’empenta que necessita la teva banda

A més, l’Ajuntament de Marratxí cada any dur a terme el Festival de Bandes de Rock Local anomenat Marrockxí. Un festival que potencia la creació artística i dinamitza la població jove. Suposa un gran trampolí per a les bandes locals.

L’edició d’aquest any 2022 se celebrarà l’1 de juliol. El termini per a inscriure la teva banda ja està obert. No et quedis sense la teva plaça! Corre i inscriu-te al següent formulari: https://espaijove.marratxi.es/marrockxi/.

Llarga vida a aquests projectes i als joves músics marratxiners! Si t’ha servit d’ajuda aquest article, comparteix-lo a les teves xarxes socials.

Leave a Comment