Segur que últimament has sentit a parlar d’una beguda anomenada kombutxa, però saps què és?, per a què serveix? o, que n’hi ha una que s’elabora a Mallorca? Llegeix aquest article i descobreix-ho.
Kombutxa: Què és?
La kombutxa és una beguda fermentada natural a base de te. La seva preparació es basa en te preferiblement verd o negre, sucre i un cultiu simbiòtic de llevats i bateries. Es fermenta entre set i catorze dies. Després d’aquest període ja es pot consumir aquesta beguda refrescant, una mica àcida. Sabies que, si durant el procés de fermentació se li afegeixen fruites naturals, s’obtenen diferents sabors.
Beneficis de la kombutxa
La kombutxa és una beguda 100% natural, amb moltes propietats beneficioses i a més és ecològica. A continuació hem recopilat alguns dels seus beneficis:
- Ajuda a desintoxicar el nostre organisme
- Ens aporta vitamines sobretot del grup B i àcid fòlic
- Disminueix el mal de cap
- Millora la salut de la nostra pell, cabells i ungles
- Ajuda a equilibrar la flora intestinal
- Redueix la formació de calcs renals
Kombutxa local, feta a Marratxí
Després de saber com es prepara aquesta beguda i tots els beneficis saludables que aporta t’entren ganes de provar-la oi?
I no hi ha millor manera de fer-ho que consumint producte local, Fermentats Mallorca de Distribucions Túnel, ubicats a Marratxí (Carrer d`es Teixidors 17, Marratxí) ha elaborat aquesta beguda i l’ha anomenada Kombutxa K’Bios. Un producte ecològic tant en la seva composició com en el seu envàs. Una passa més cap a una vida més saludable i sostenible!