Descobreix tots els comerços de Marratxí

Avui volem posar en valor l‘Aparador Virtual, un projecte que l’Ajuntament de Marratxí va posar en marxa el 2020.

Tant si has sentit a parlar d’ell com si no saps de què es tracta estem segurs que aquest article t’interessarà.

Què és l’Aparador Virtual?

És un portal on es recullen tots els comerços del municipi perquè els ciutadans tinguin al seu abast tota la informació que necessiten a l’hora de cercar una tenda, restaurant, servei, etc. A més, també serveix per augmentar la visibilitat dels comerços de Marratxí.

Què hi trobaràs?

Hi trobaràs classificats en diferents categories tots els comerços que s’han inscrit a aquest portal. Hi ha una gran oferta: alimentació, allotjament, animals, bricolatge i jardineria, comerç emblemàtic, cosmètics, esports i activitats exteriors, drogueria i ferreteria, i un llarg etcètera.

També pots cercar-los pels diferents tipus de serveis que ofereixen: venda online, compra telefònica, compra per WhatsApp, servei a domicili o recollida a tenda.

Quan cliques a sobre d’un comerç hi figura: una petita descripció, el seu horari, telèfon, web, contacte, serveis que ofereix, etcètera. Perquè amb un sol clic disposes de tota la informació rellevant sobre aquell negoci.

L’impuls que necessita el teu negoci

Tens un negoci o saps d’algú que en tingui un i encara no està a l’aparador virtual? Al següent formulari es pot inscriure. Així de senzill és donar a conèixer el teu negoci, a què esperes?

Leave a Comment