Sant Jordi 2022: tallers, contacontes, teatre i llibres!

Un any més l’Ajuntament de Marratxí celebra la Setmana de les Lletres per a festejar Sant Jordi. Un dia molt especial ple de cultura i tradició, on els llibres i les roses en són els protagonistes. Del 19 al 23 d’abril podeu gaudir de tallers, contacontes, teatre i molt més.

Consulteu les diferents activitats a la nostra agenda o a: https://marratxi.es/setmana-de-les-lletres-marratxi-2022 I recordeu que tots els esdeveniments són d’entrada lliure amb aforament limitat. No us quedeu sense plaça!

A continuació, et proposem un petit llistat de llibres d’escriptors marratxiners per si encara no saps quin llibre adquirir aquest Sant Jordi. Esperem que us serveixi d’ajuda!

Els Mestres d’Aixa de Mallorca de Bàrbara Tomàs i Bernat Oliver, un llibre basat en la investigació dels artesans que es dedicaven a construir vaixells de fusta i que eren reconeguts per tot el mediterrani per la seva bona feina.

La niña que quiso cambiar el mundo de Cristina Gómez, una obra que exposa la capacitat de les persones a sobreposar-se i fer ús de la seva pròpia capacitat per a canviar les coses.

Cuentos desempolvados para adultos incrédulos de Eva Ledesma, un conte il·lustrat que tracta sobre la vertadera història dels contes clàssics com els dels germans Grimm o Andersen.

Rafel Crespí: la tenacitat de viure de Damià Pons, Joan Melià, Mara Alberola i Bartomeu Crespí, una obra homenatge a Rafel Crespí professor, literat i polític de Pòrtol.

Us desitgem un Feliç Sant Jordi! 🌹📚

Leave a Comment