5 raons per les quals hauries d’apuntar-te a un taller de ceràmica

Treballar amb fang té nombrosos beneficis. A continuació, hem recopilat 5 d’ells que faran que t’entrin ganes d’apuntar-te a un taller o curs de ceràmica:

1. Redueix l’estrès, aportant-nos un moment de tranquil·litat.

2. Augmenta la creativitat, és una forma d’expressar-se i experimentar.

3. Millora la motricitat de les mans i braços.

4. Fomenta la memori i la concentració, crear peces implica haver de recordar materials, eines i mètodes.

5. Incrementa l’autoestima al reforçar la confiança en un mateix, ja que crees coses amb les teves mans.

A què esperes per a començar a fer peces de fang? A Marratxí hi ha l’Escola de Ceràmica un centre municipal que depèn de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Marratxí on ofereixen cursos dirigits a adults que tenen algun tipus d’inquietud per la ceràmica.

Font: unsplah.com

A més, l’Escola participa en diferents esdeveniments com la Fira del Fang, la Biennal de Ceràmica, la Fira de Tardor, entre d’altres. L’Escola va obrir les portes el 1991 de la mà de Pilar Sastre. Per aquest motiu, fa uns anys es va canviar el nom de l’escola pel d’Escola Municipal de Ceràmica de Marratxí Pilar Sastre, ja que, gràcies a ella es va impulsar aquest espai i es va posar en valor la ceràmica tant tradicional com contemporània del municipi i de Mallorca. Una iniciativa molt encertada, ja que a la Terra del Fang era necessari oferir activitats relacionades amb la ceràmica.

Estigués atent a la pàgina web: ceramicademarratxi.es i apunta’t a alguns dels seus cursos o tallers i gaudeix dels seus múltiples beneficis.

Leave a Comment