La Fira del Fang torna a inspirar-se en les cuines del món

  • Enguany complirà la seva 37è edició i tornarà a tenir com a eix central els estris de cuina fets de fang d’arreu del món. 
  • Tindrà lloc del 5 al 13 de març al recinte de La Verònica de Sant Marçal.

La Fira del Fang és una de les més esperades de l’any al calendari mallorquí. Es tracta de l’única fira d’aquesta illa dedicada exclusivament a la ceràmica i la tradició terrissera. La Fira suposa un gran impuls pel sector terrissaire de localitats com Pòrtol, la qual compta amb més de 300 anys de tradició en l’elaboració de ceràmica. 

‘Cuines del món amb ceràmica II’ tornarà a ser la temàtica central, ja que la passada edició es va haver de suspendre per la COVID. Així, un any més, tots els visitants podran gaudir de diverses activitats relacionades amb aquest tema central. 

Si sou apassionats de la bona taula, a través de la ceràmica podreu descobrir en aquesta fira com han evolucionat els estris de cuina i la gastronomia, la qual des de temps immemorials ha tengut una estreta relació amb el fang. Aquí podreu trobar objectes artesanals únics i exclusius, com olles de fang de totes les mides, plats i greixoneres, entre molts d’altres. 

I perquè vos faceu una idea del que vos espera a aquesta nova edició de la Fira del Fang, quí teniu un petit tast de l’edició anterior:

Per a tots aquells que vulgueu assistir, les paradetes estaran ubicades a la Plaça de Sant Marçal, mentre que la carpa d’exposició estarà instal·lada a l’explanada de La Verònica, únicament separada per un carrer que es tallarà al trànsit els diumenges per facilitar l’accés dels visitants. Aprofitau aquesta ocasió única per adquirir peces de fang de tota casta: decoratives, per a la cuina, joguines, peces artístiques d’artesans locals, de terrissers de la Península i fins i tot de l’estranger!