Rutes saludables

Rutes saludables

Camí de la Cimentera, el seu nom ve donat perquè és el camí on es transportaven matèries primeres fins a la cimentera. Al mateix camí hi trobareu un forn de pedra de planta circular antic.

  • RUTA: Començam des de Pòrtol, des del final del carrer de la Roca Llisa i es puja pel camí de Can Parrisco. Se segueix la passejada passant per la Cimentera i el Forn de Pedra. Llavors, hi ha l’opció de tornar enrere fins Pòrtol pel mateix camí o avançar fins el carrer principal de Sa Cabaneta i tornar pel carrer Major. La ruta també es pot fer a la inversa. En aquest cas, si començam des de sa Cabaneta, després podrem seguir la ruta del camí del Jardí d’en Ferrer.
  • DISTÀNCIA: 3,8km.

Camí del Jardí d’en Ferrer, si vols anar de Pòrtol a Santa Maria per una ruta tranquil·la i rodejat de natura aquest camí és la millor opció. Ideal per fer-la a peu o amb bicicleta, perquè hi trobaràs molt poc trànsit.

  • RUTA: Començam des de Pòrtol. Al final del carrer de la Roca Llisa giram a mà dreta (si venim de fer la Cimentera, giram a mà esquerra un cop acabat el camí de Can Parrisco abans de pujar el carrer de la Roca Llisa) i enfilam el camí del Jardí d’en Ferrer. Seguirem aquesta ruta tota recte, i passarem pel pont damunt l’autopista quan duguem aproximadament 3 km. Seguirem un poc més i arribarem al final del camí. Aquí tenim diverses opcions: Girar a mà esquerra i anar cap a Marratxinet i el camí de la Font i el camí de sa Bomba, girar a mà dreta i anar cap a Santa Maria del Camí, o tornar cap a Pòrtol. En aquest cas, per tornar cap a Pòrtol ho podem fer des del mateix camí, o anant a mà dreta i tornar per la carretera.
  • DISTÀNCIA: 3.3km.

Camí de Ca na Maiola i carrer de la Font, una ruta per conèixer Marratxí i gaudir de la seva tranquil·litat. Distància: 1,3 km.

  • RUTA: Començam pel carrer de la Font, l’inici del qual comença a la carretera Ma-3030, fins acabar el camí de ca na Maiola, el qual finalitza a la carretera Ma-13A. Durant aquesta petita ruta podreu observar les cases de Can Serra i Can Vador, amb el rellotge de sol i les teules pintades respectivament. Un cop heu acabat el camí de ca na Maiola, podeu girar a mà esquerra i seguir la carretera Ma-13A durant 700 m i enllaçar amb el camí de sa Bomba.
  • DISTÀNCIA: 1,3 km
Feu un comentari

Detalls del lloc