MARRATXÍ més VERD gràcies tu

L’Ajuntament de Marratxí es compromet amb el medi ambient i ho demostra amb les diferents iniciatives que dur a terme com per exemple el reciclatge i la reutilització.

Protegir l’entorn del nostre municipi és important pel benestar de la ciutadania. Tant si resideixes com si vens de visita, cuida Marratxí.

Com pots fer-ho?

– Reciclant, gràcies a la recollida selectiva dels residus i a la deixalleria mòbil. Si vas pels carrers o parcs utilitza les papereres o guarda-ho fins a arribar a casa.

– Donant una segona vida als mobles o roba.

– Evitant les botelles d’un sol ús, des de l’any passat és més fàcil fer-ho, ja que l’Ajuntament de Marratxí va instal·lar al parc de la Mediterrània una font d’aigua potable filtrada que permet recarregar les botelles o cantimplores.

A més, ara només pel fet de reciclar pots guanyar premis o fer donacions a ONG. Suma’t a la iniciativa Reciclos d’Ecoembes. És tan senzill com descarregar-se l’app i escanejar el codi de barres d’una llauna o ampolla de plàstic de begudes, dipositar-ho al continuador groc i escanejar el codi QR situat al contenidor. Més info a: http://ow.ly/aE1M50LgsMw

Implica’t amb el municipi i participa.

Tots junts podem construir una societat més sostenible!

Compartir Aquesta Publicació
Feu un comentari