El ceramista Miquel Segura presenta a Pòrtol la seva col·lecció mediterrània i oriental

ceramica azul de miquel segura

L’exposició Ceràmica, un camí sense fi arriba per primera vegada a Marratxí aquest agost. Una oportunitat única per a conèixer una col·lecció d’inspiració mediterrània que, després de passar pel municipi, viatjarà fins a la Xina.

Ca Ses Monges, a Pòrtol, acollirà a partir del 5 d’agost més d’una trentena de peces de porcellana i gres, confeccionades a mà i al torn pel ceramista i pintor Miquel Segura (Palma, 1961). L’objectiu principal d’aquesta col·lecció, segons l’artista, és unir tradició i tècnica moderna, “posant el focus en la qualitat insuperable dels esmalts orientals”.

Amb aquesta exposició, Segura reivindica la ceràmica com una disciplina artística al mateix nivell que la pintura. El ceramista destaca l’important valor artístic que se’ls hi dona en aquestes peces fora de les nostres fronteres, especialment a Orient.

Una vegada exposada a Marratxí, part de la col·lecció viatjarà al Taiwan International Chawan Festival, ón es posaràn a la venda i exposaran les peces que s’utilitzen per a l’elaboració i degustació de te matcha, anomenades Chawan.

La inauguració es durà a terme el dissabte 5 d’agost a les 19:00h i es pot visitar fins al dimecres 30 d’agost.

 

Horaris

Dimarts i dijous d’11:30 a 13:30 h.

Dimecres, divendres i dissabtes d’ 18 a 20 h.

Per altres dies i hores, concertar cita al tel. 627441660.

Tancat dilluns, diumenges i festius.

Compartir Aquesta Publicació
Feu un comentari