Ball i música urbana per les festes de Ca’s Capità 2023

Ja són aquí les festes de Ca’s Capità, que es duen a terme del divendres 28 al diumenge 30 de juliol. Tres dies plens d’activitats ón destaquen la música i el ball en viu, a més de l’entreteniment pels més petits.

Les activitats donen el sus aquest divendres 28 de juliol amb tallers i jocs infantils de 17:30 a 19:00 h, organitzats per l’associació Juvenil Es Puntet. Uns minuts després, a les 19:15, està previst que comenci la Festa de l’ Escuma, fins a les 21:00h.

La música i el ball seran protagonistes de la segona jornada de les festes. Dissabte a partir de les 17:30 h. hi haurà música en viu fins a les 20:00h, a càrrec de l’Associació de Veïns de Ca’s Capità. Tot seguit tindrem l’oportunitat de gaudir d’una demostració d’una de les disciplines de ball més vistoses i de moda, la batxata. L’acadèmia “Bdance” farà la demostració de 21:00 a 23:30 h.

I el ball segueix sent protagonista diumenge a la nit, amb un taller amb el que podrem comprovar com el flamenc pot servir per passar-ho bé però també per posar-nos en forma. De 20:00 a 21:00 h gaudirem d’ una demostració de Fit Flamenc.

Les primeres festes d’estiu després de les de San Marçal arribaran a la seva fi amb l’actuació de la Nit Jove de Cas Capità amb la música urbana de Jaume Prats, més conegut com a Waff P.

Compartir Aquesta Publicació
Feu un comentari