Festes Es Pla de Na Tesa

L’associació de veïns Xaloc organitza les festes de Es Pla de Na Tesa amb una setmana plena d’activitats molt diverses del dilluns 14 al diumenge 20 d’agost. Dissabte 12 d’agost la prèvia de les festes es durà a terme amb la trobada de colles i jocs populars per joves a partir de 16 anys, organitzada per PlaDFesta. La concentració es farà a les 18.00 h. a la plaça de l’Esglèsia.


Música
Les festes de Es Pla de Na Tesa començen dilluns 14 d’agost amb música. Concretamnet amb percussió, dansa i teatre que es durà a terme a la Plaça de l’ Esglèsia a les 20:30 hores. L’actuació serà tot just després del pregó (aquest any a càrrec de’ en Manel Gomariz i Bonnin). La música continuarà fins a la nit del dilluns amb els grups Mercurio Retrogrado, The Cassettes i DJ Pere Fly.

Divendres 18 d’ agost el grup Petxadongos encetarà la nit a la fresca a les 22.00h., que comptarà també amb el DJ Jaume Colombàs.

Dimarts 15 d’agost l’agrupació Aires des Pla de Marratxí farà una demostració de ball popular a les 21.30 h.

Dissabte 19 el plat fort serà la revetlla temàtica Flower Power amb el grup Islanders i els DJs Txema Sánchez i Joan Rigo, a partit de les 22.30 h.

Diumenge 20 l’Orquestra Galatzó serà l’encarregada del fi de festa, a partir de les 22.00 h.


Propostes culturals: xerrades, tallers i exposicions

Dimecres 16 Bernat Cabot farà una presentació sobre el topònim d’Es Pla de Na Tesa. Serà a Ca Ses Monges d’Es Pla de Na Tesa, a les 20.00 h.

Dijous 17 les activitats comencen amb proposta lúdica a l’horabaixa, concretament a les 18.00 h., amb el torneig de truc al Bar Es Central (amb inscripció prèvia). A les 19.30h la proposta és cultural i gastronòmica. La plaça de l’església acollirà l’homenatge a la vellesa, que consistirà en un berenar i exposició fotogràfica Negocis Antics d’Es Pla de Na Tesa.

Dissabte 19 podrem gaudir d’un taller d’escriptura creativa a càrrec de Miquel Ángel Lladó anomenat “El plaer d’escriure”, de 10:30h a 12:30h. (amb inscripció prèvia a malladoribas@gmail.com).


Esports: bicicleta, bàsquet i correguda de joies.


Dimarts 15 d’agost a les 10.00h. es farà la volta cicloturística, amb inici i final al Pavelló Municipal Pla de Na Tesa.

Dimecres des de 18:00h. torneig de bàsquet 3×3 mixt, ón podràn participar nins i nines a partir de 10 anys i sense límit d’edat (inscripcions prèvies al telèfon 655258186).


A les 21.00 la plaça de l’esglèsia acollirà l’homenatge a una de les gestes esportives més recordades al Pla. I és que fa ja 30 anys des de que es va jugar el partit més llarg de la història del bàsquet mundial, entre el 26 y el 27 de juny de 1993. Va durar 26 hores, i 12 minuts, entrant en el llibre Guinness dels Rècords.


Seguint amb els esports, dissabte 19 a les 19.45h, es presenta l’equip amateur al Camp de futbol Pla de Na Tesa. Diumenge a la mateixa hora, ho farà el Juvenil A.


També diumenge, a les 18:30, tindrà lloc la correguda de joies als voltants de l’esglèsia.

Activitats per infants

Dimarts 15 d’agost el reconegut grup Cucorba s’encarrega de l’horabaixa infantil a partir de les 19:30h., amb música, ball i bauxa a la plaça de l’esglèsia. Després de les actuacions es farà, a la mateixa plaça, un berenar d’estiu amb preus populars i per acabar amb la gastronomia divendres 18 a les 21.00 h. pa amb oliada (venda de tiquets prèvia a través de @xaloc_pla).


Compartim el programa a continuació:

Compartir Aquesta Publicació
2 Comentaris
  1. Verónica

    Hem podeu dir quin es l,horario de sa Festa de dia 19
    Gracias

    1. marratxi

      Dia 19 la verbena comença a les 22.30, fins a les 00.00 aproximadament.

Feu un comentari