Inaguració de l’exposició de Patrick Morarescu “Baix Llum Mallorquina”

La inauguració s’ha dut a terme aquest divendres a la sala d’exposicions de Ca Ses Monges de Pòrtol

A “Baix Llum Mallorquina” presenta diferents sèries fotogràfiques d’una l’illa sense turistes, l’any 2020, tradicions, llocs i paisatges naturals 

Patrick Morarescu, fotògraf alemany i artista visual, ha inaugurat aquest divendres, 19 d’abril, una exposició fotogràfica a Ca Ses Monges de Pòrtol.

A “Baix Llum Mallorquina”, presenta diferents sèries fotogràfiques que recullen la seva experiència de descobriment de l’illa sense turistes, l’any 2020, però també les tradicions, llocs i paisatges naturals. Destaca per els seus retrats, molts d’ells fets a Marratxí.

Morarescu, que ha exposat a més d’una vintena de països de tot el món, diu que ha descobert una bellesa única i captivadora en la diversitat de l’illa. Segons l’autor les seves imatges volen capturar “no sols la bellesa exterior i l’extraordinària llum de Mallorca, sinó també l’essència més íntima i les històries ocultes d’aquest lloc, reflectides en el meu propi desenvolupament artístic i personal”.

A la presentació va assistir el batle de Marratxí, Jaume Llompart, qui ha assegurat que el fet que Patrick Morarescu exposi a Ca Ses Monges de Pòrtol, “ens dona una empenta més que complementa tota la xarxa expositiva de Marratxí. La seva fotografia ens ha ensenyat que amb paciència tot arriba, és espectacular com queden aquestes imatges i us convidem a venir a l’exposició”, ha declarat el batle.

“És la primera exposició de fotografia a Ca Ses Monges de Pòrtol des que vàrem començar la legislatura i esperem que vinguin moltes més”, ha afegit la regidora de Cultura i Ceràmica, Carmen Cañellas, també present a la inauguració. “Estrenar aquest tipus d’exposicions amb Patrick és un luxe. Ens ha explicat els moments en què va captar les fotografies, una a una, i on s’han fet”.

Podem trobar més informació sobre el projecte i galeria d’imatges a la pàgina web https://morarescu.de/project/into-the-mallorcan-light/.

L’exposició es pot visitar del 19 d’abril al 8 de maig a Ca Ses Monges de Pòrtol. Carrer Major número 135. Horaris d’obertura: Dimarts i dijous, 11.30-13.30 h. Dimecres, divendres i dissabtes, 18.00-20.00 h.

Compartir Aquesta Publicació
Feu un comentari