Flor d’Ametler, el perfum de Mallorca

El mallorquí Bernat Vallori va tenir la idea de crear un perfum amb la fragància dels ametlers, com ja havien fet la seva mare i la seva padrina per elaborar els seus propis perfums.

El creador va voler guardar dins una botella aquella olor tan característica que tenen els ametlers florits i portar l’essència de l’illa arreu del món.

Com s’elabora el perfum?

white cherry blossom under blue sky during daytime

Cada any pel mes de febrer quan floreixen els ametlers es recullen delicadament a mà les flors. Llavors es conserven en un líquid perquè no es perdi la seva frescor ni la seva fragància. La composició d’aquest líquid és un secret que es transmet de generació en generació. La maceració per a aconseguir el perfum dura com a mínim tres anys. Després, s’omplen els flascons i s’introdueixen les flors de manera molt minuciosa.

La seva producció fa que sigui un perfum únic i exclusiu.

Visites a la fàbrica i tallers

Pels més curiosos que volen veure com s’elabora el perfum poden anar a fer una visita guiada a la fàbrica.

  • Particulars: cada dimecres a les 12 h excepte festius es fa una única visita guiada (idiomes català, castellà i anglès)
  • Grups: els grups a partir de 5 persones i com a màxim 45 persones han de concertar una cita al telèfon 971 601 510 o posar-se en contacte a través del següent correu electrònic: visitas@flordametler.com

També es realitzen tallers pels més petits de la família. Entre 6 i 12 anys poden assistir als tallers, el mínim és de 8 amb un màxim de 30 persones. Per a assistir als tallers també es requereix demanar cita al telèfon 971 601 510 o posar-se en contacte a través del següent correu electrònic: visitas@flordametler.com

Contacte

Camí Can Frontera, 73, 07141 Pont d’Inca, Mallorca

Web: https://www.flordametler.com/

Feu un comentari

Detalls del lloc