Marratxí presumeix de ser friki amb la participació de 1.500 persones a la tercera edició del Friki Fest

La participació de famílies ha estat més alta que a edicions passades, així com les paradetes, més d’una vintena, de tendes de jocs, artesans i dibuixants.

Marratxí ha viscut una jornada d’orgull friki amb 1.500 persones participants aquest diumenge al Friki Fest, que ha comptat amb desfilada Cosplay, tallers de jocs de taula, Karaoke i ball K-Pop, i més d’una vintena de paradetes de “Mercadet Friki” amb tendes de marxandatge, còmic i manga, figures de decoració o complements.

Les activitats, per a tots els públics, s’han dut a terme de 10 a 15 hores a l’esplanada i part del local de l’Associació de Veïns d’Es Figueral.

A l’acte ha acudit el batle de Marratxí, Jaume Llompart qui s’ha mostrat satisfet amb l’organització i la participació de joves i famílies de Marratxí: “Des de primera hora del matí sabem que hi ha hagut molta afluència de gent, joves i no tan joves interessats en aquest món. Hi ha molta gent darrera l’organització i estem contents d’haver col·laborat i impulsar a través de l’àrea de Joventut per aquest dia. Més enllà d’aquesta diada friki és un espai familiar de trobada d’aquells que no tenen perquè conèixer el món podem passar una estona d’oci en el nostre municipi”.

Per part seva, la regidora de Joventut, Carlota Ariza, ha valorat positivament la jornada: “Estem molt contents perquè està molt ple, i els assistents estan gaudint. Les activitats són molt completes, tant per als més petits com per a adults, que també troben el seu lloc. Els nins estan a la seva salsa, es fan fotos i comparteixen experiències. Esperem que repeteixin l’any que ve”.

Ariza també ha fet al·lusió a les paradetes i les activitats: “Hi ha de tot, paradetes de jocs de taula, pòsters, ninots, gorres, tota mena de marxandatge, però també un taller de robòtica molt interessant, Karaoke KPop i ball a l’escenari”.

La participació per part de tendes de jocs, artesans i dibuixants, ha estat més alta que a edicions passades. Per això, per aquesta tercera edició les paradetes han passat del centre de la plaça al carrer que envolta l’esplanada d’Es Figueral, devora el local de l’Associació de Veïnats. Segons l’organització, asseguren que “hem tingut més paradetes que l’edició passada, unes 25 en total. Hem habilitat un espai al carrer per les paradetes. A més, enguany hem tingut molta més afluència de gent que l’any passat i més activitats”, admet la dinamitzadora Maribel Cayuelas.

Compartir Aquesta Publicació
Feu un comentari